Kapster bij u thuis

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Bruidskapsel, Dagelijkse look, High lights, Kleuren

Bruidskapsels 

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er op uw mooist uitzien. Uw haar speelt daarbij een belangrijke rol. Graag maak ik uw haar zoals u dat wilt, zodat u er op uw mooist uit kunt zien. Een mooi bruidskapsel maken vergt een goede voorbereiding.

Een paar dagen voor uw bruiloft maken we een proefkapsel, zodat het er op de grote dag het mooiste uit ziet.


Bruidsmake-up is ook mogelijk. Ik werk samen met 'Kleur Uniek'.

Natuurlijk kunt u ook zelf een visagiste meenemen.

Kinderfeestjes

Is uw dochter binnenkort jarig, geeft ze een kinderfeestje en  van mooi gevlochten haar? Dan is dit wat u nodig heeft! Graag kom ik op het kinderfeestje langs om de haren van de meiden mooi te maken. Dit duurt ongeveer twee uur. Een super leuke activiteit tijdens het feestje van uw kind. Natuurlijk zet ik uw kind extra in het zonnetje!

Bedrijven

De balans tussen werk en vrije tijd is vaak lastig. Hier speelt Kapster bij u thuis op in. Ik knip bij u op locatie! Uw bedrijf stelt een ruimte beschikbaar waar ik uw medewerkers knip. Omdat ik bij u langs kom, is er persoonlijke aandacht voor uw specifieke wensen die ik graag realiseer. Het kost relatief weinig tijd maar uw mensen zien er pico bello uit! Klaar om klanten te ontmoeten!

Dagelijkse look

Naast bruidskapsels doe ik natuurlijk ook de 'periodieke knipbeurten'. Ik ben flexibel in tijden en locaties, en probeer me altijd aan te passen aan uw mogelijkheden. Is het alweer tijd dat de dode puntjes worden afgeknipt? Wilt u een nieuwe look of gewoon even bijknippen? Laat het me weten en dan maken we een afspraak.


Kinderen en volwassenen zijn beide welkom.